Henk en Karin op de fiets naar Santiago de Compostela.

De terugreis.

Op 27 juni om 8 uur vertrokken richting huis. Het was warm weer en de reis ging voorspoedig. Het was leuk dat we af en toe langs plekjes reden waar wij de maand hiervoor hadden gefietst. Ons doel was die dag om in Frankrijk aan te komen. Om 5 uur kwamen we aan de op camping in Urrugne, het was snikheet, dus gauw een duik in het zwembad genomen. sávonds voetbal gekeken in de camper. Om 22.30 uur begon het te onweren en een beetje te regenen, opeens kwam er een harde fohne wind. We hebben vandaag 740 km gereden.

28 juni om 8.00 uur vertrokken even wat boodschappen gedaan in Urrugne en de tolweg weer opgezocht. Het was druk op de weg en zijn doorgereden naar Ingran-sur-Vienne naar een mooie camping waar Herman en Ria op de heenreis ook hadden gestaan. De camping is mooi gelegen achter een kasteel. sávonds heerlijk gegeten bij het restaurantje naast de camping. We bleven hier 2 nachten. Vandaag hebbben we 480 km gereden.De volgende morgen begon het om 7 uur even te regenen, we zijn nog even lekker blijven liggen en om 8.30 scheen het zonnetje, zijn opgestaan hebben ontbeten en zijn een stukje gaan fietsen in de omgeving het was ligt heuvelachtig, een mooie omgeving.

30 juni om 8.00 uur vertrokken richting Parijs, bij Parijs was het druk op de weg en flink in de file gestaan, we hebben er 75 minuten over gedaaan om voorbij Parijs te komen. We zijn door gereden naar Boiry-Notre-Dame waar we een camping hebben gezocht. Toen we goed en wel stonden begon het hard te regenen. Vandaag 499 km gereden.

Reacties

Reacties

Rimmer en Tini

Kachel je in een paar dagen naar huis waar je weken op hebt gezwoegd! Dat lijkt me ook raar. Misschien ook wel leuk om het terug te zien....

Frans

Giddy-up-go Pappa ! en met de vlam in je pijp , volgens mij ruiken jullie stal ( oud Hoofddorps gezegde) !

Dat wordt verdwalen thuis in 't groooooote bed !

Mike

Snel naar huis is ook lekker, maar of dat alles wat jullie beleefd hebben kan vervangen ????

Ruud en Elly

Laat Herman niet vergeten de huur van de camper te betalen.....

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!