De verjaardag van Henk.
Hoi Henk en Karin, wij lezen vol bewondering jullie verhalen. Wij zijn trots op jullie.
Henk van Harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Groetjes Jan en Simone
Henk en uiteraard ook Karin, van harte gefeliciteerd !!
Hoi Henk en Karin,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, respect voor wat jullie gedaan hebben. Geniet nog lekker van jullie vakantie in die fantastische camper.
Liefs,
Henk vanuit de camping in Eibergen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Lieve Henk (en Karin), van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ondanks dat wij er niet bij zijn, een fijne dag gewenst. In gedachten zijn we bij jullie en we gaan er gauw een wijntje op drinken. Net zo oud als je bouwjaar, ndat is zeker een neut waard! Liefs van broertje en schoonzus.
Muchos felicitaciones con tus compleanos!
Schaatsmaatje van Karin
Henk van harte gefeliciteerd, maak er een gezellige dag van en geniet nog van even van jullie heerlijke vakantie.xxx
Hoera, Hoera, Hoe oud nu geworden Henk?. Neem het er lekker van. Proost van ons.
Hoi Henk en Karin,
Henk van harte gefeliciteerd met deze heugelijke dag op een byzondere plek,
Geniet nog even van het mooie daar en tot ziens in nederland.
Wat een feest! Lekker vieren hoor, we denken de hele dag in feeststemming aan je. Tot gauw.
Van harte gefeliciteerd beide !
Wat 'n ongelofelijk leuke manier om je verjaardag te vieren !
Bij deze nog gefeliciteerd, alles goed hier. Wij zien elkaar met de bbq. We hebben er zin in. Helaas is het nu aftellen geblazen. Ook wij vinden het een mooi en bijzondere reis
t ken nog net ;-) van harte gefeliciteerd!
Axel is met Dale in Houffalize
sterkte met terugreis
Van harte gelukgewenst. Ik wens jullie veel gezonde jaren toe.
Tot ziens,
Ruben
Henk. we zijn er een beetje laat mee maar daarom is het niet minder gemeend VAN HARTE GEFELICITEERD!!
een goede terug reis gezellig met z,n 4 re dat kussen was dat ook een spaans prijsje ha ha groetjes
hannie johan