Henk en Karin op de fiets naar Santiago de Compostela.

Weer fris op pad.

Vanmorgen uitbundig afscheid genomen van onze Koreanse vrienden. Een van de mannen wilde een zoen van Karin en de vrouwen omhelsde Karin. Om 9.15 richting Burgos vertrokken, we moesten eerst de stad nog door. We stonden op een kruispunt de route te bekijken toen er een Spaanse mevrouw ons aansprak en vertelde dat we verkeerd zaten, we moesten maar achter haar aan fietsen. Na een stukje door de stad achter haar aan gefietst te hebben stopte ze en zij dat dit de route was, we moesten de gele pijlen volgen. Dit klopte, alleen voor de lopers niet voor de fietsers! We zaten aan de verkeerde kant van de stad, toch maar het loop pad gefietst. Op een gegeven moment zaten we op de n120, maar wel verkeerd. Na 20 km om gefietst te hebben uiteindelijk in Estepar de juiste route op kunnen pakkwn. Daar riep een Nederlandse vrouw ons en zei welke kant we op moesten. Ze waren met z'n tweeen, allebei 80 jaar oud, wat je ze niet gaf. Ze fietsten korte etappes vanaf Scheveningen naar Santiago. De tocht ging veel door eindeloze graan velden en uitgestrekte vlaktes met behoorlijk wat klimmetjes wat met de hitte niet mee viel. We zijn nu in Castrojeriz op een leuke kleine camping, met vriendelijke mensen. Vandaag hebben we 70 km gefietst (hadden er 50 moeten zijn)

Reacties

Reacties

Tini en Rimmer

Wat een mooi avontuur, leek dat looppad fietsen een beetje op mountainbiken? Ook wel leuk. Laat de fietsers op leeftijd een mooi streven voor jullie zijn, inspirerend hoor.

jadido

nog twee nachtjes slapen .

Ruud en Elly

Waren die Koreanen op (Kia digitale) elektrische fietsen? Leuke verhalen en jullie zijn mooi op weg naar het eind-doel. Het weekend is er kermis met mooi weer in Oosthuizen...

Frans

Het is toch fantastisch die behulpzaamheid van die mensen !

Mike

Wat nu, een beetje mopperen dat het heet is ??, ach fietsen met regen en kou is ook niet lekker, maar wij zijn en blijven Hollanders, er is altijd wel wat met het weer, toch ??

atie en leo

mooie verhalen en nederlanders kom je overal tegen we genieten van jullie verhalen
groet atie en leo

Peter/Karin Overduin

Ke, ik heb liever niet dat je met vreemde mannen zoent.........

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!