Etappe 3
geniet maar lekker van je rust,de boog kan niet altijd gespannen staan.
groet fam.kruiger
Schin op Geul , dat klinkt héél ver weg ( al ) ! doen de " stalen rossen " 't goed ? Tijd voor 'n Limburgs biertje en dan maandag , als wij naar de baas gaan, op naar de Ardennen !
Wauw, wat een eind met al die bagage, wat moet het fantastisch zijn als je opeens je vrienden weer ziet. Ik heb vandaag Texel drie dubbel en dwars in de rondte gefietst. Tja, het was vandaag even mijn eigen pelgrims tochtje. Geniet Henk en Karin samen met jullie vrienden, geef de benen rust voor hetgrote werk van maandag. Liefs je zus.
De ze de groeten en geniet van het weekeinde!
Vanuit Warder heel veel plezier en heerlijk genieten!!! We gaan jullie zeker volgen, Grtjs.
Wat een lange réis ons recort is negentig km we wensen jullie een gezellig week eind en veel zonneschijn veel liefs pa en ma
Neem maar lekker enen biertje.
Proost !
Als je een tweede zou willen, dan zou ik zeer zeker niet aarzelen om deze ook op te drinken.
Groeten,
Rimmer
Wat hebben jullie je best gedaan nog geén last van zadelpijn? Nu even uitrusten en na het weekend er weer tegen aan Goeie fietstocht met al die bagasje. En ik hoop goed weer Houw je taai Groetjes Betsie Burghouts
Morgen gaat het echt beginnen. Heel veel veilige kilometers. Enhu niet teveel van het padje afgaan. Whaha Kuszz Marian en Jan